Avon modni noviteti C12

Dva posta u dva dana je nešto što se rijetko viđa na mom blogu tako da sam ja danas oduševljena tom činjenicom a nadam se da ovu sreću mogu podijeliti i sa Vama. U posljednje vrijeme mi se dešavaju samo lijepe stvari i ja sam presretna zbog toga.
Već ste mogli zaključiti da se nešto čudno dešava sa mnom pa evo da nastavim tim tempom i da još jednom iznenadim sebe – ovo je moj prvi  fashion post ili barem pokušaj takvog posta.
Naime, danas vam predstavljam dva modna noviteta iz Avona koje možete pronaći na stanicama nove C12 brošure.

U pitanju su dvije stvarčice a prva od njih je ogrlica Viviana. Divna zlatna ogrlica sa odličnim nazovi privjeskom – dvije ptičice, kakva klasika! Dužina ogrlice je 42 cm + 9 cm pomoćnog lanca / ukrasni dio 5,5×2,7cm . Regularna cijena je 20 KM dok je u trenutnoj brošuri možete kupiti po promotivnoj cijeni od 13,90 KM.

 Novčanik, punog naziva Envelope Owl, crne je boje sa dodatkom zlatne sovice na kopčanju. Zatvara se pomoću standardnog magnetnog gumbića a unutrašnjost možete vidjeti na slici ispod. Dakle u njemu se nalazi 5 pregrada za kartice, jedna pregrada za sliku te prostor za novčanice sa rajsferšlusom. Dimenzije 11x19x1,5. Trenutno je snižen sa 30 KM na 21,50 KM, što je odlična ponuda.

Za kraj ću samo reći da su noviteti pravi jesenski i da jedva čekam hladnije dane za kombinovanje istih.
Novu brošuru možete pogledati na ovom linku.

Do sljedećeg posta,
:*
Kako Vam se dopada ovaj tip posta? Da li Vam se sviđaju ovi noviteti?