AVON novogodišnji paketić – review

Avon mi je prije par dana poslao novogodišnji paketić i podsjetio me na jedan od mojih prethodnih insta postova gdje sam napisala da samo trebamo ostati dijete – i uistinu je tako!

 

Svi proizvodi su zaista divni i odmah sam ih isprobala osim crne olovke za oči, koju ne koristim pa će ona vjerojatno završiti u vašem paketiću (o tome više detalja uskoro).

Jako, ali jako volim Avon mazalice za tijelo, naručito iz Care linije. Ovoga puta u vrećici su se našle dvije veeelike kremice koje su namjenjene za lice, ruke i tijelo no ja ih koristim samo za njegu tijela i svoj posao rade perfektno. Brzo se upijaju, divno mirišu a kožu ostavljaju mekanom.  Ova crvena je nešto rijeđa pa je savršena za njegu kada ste u žurbi dok ova s kokosom(400ml/5.50 KM) presavršeno miriše, nešto je gušća pa se mrvicu duže upija ali ništa strašno.

Krema za ruke(100ml) u pravom novogodišnjem ruhu, također iz Care linije Avonovih proizvoda. Miris suptilan, srednje gustine, brzo se upija i lijepo njeguje.

Ovi iz Avona me jako dobro poznaju pa sam tako dobila i ulje za kupku/tuširanje od kokosa(250ml/13.90 KM). Bože dragi, ne znam šta je ljepše miris ili osjećaj koji imate nakon tuširanja sa ovim čudom.

Kao što sam rekla, u paketiću se našla i crna Mark olovka za oči no nju nisam isprobala  ali prvi proizvod koji mi je zapao za oči(iako je najmanji) je bio mini parfemčić(10 ml/7.90 KM). Koja žena ne voli imati ovakvo nešto u svakoj torbi? U pitanju je My everything parfem, cvijetno-orijentalne kategorije sa glavnim notama bergamota, trio ruža i pralina. Da, dobro ste pročitali- pralina!  😀

I najdivniju stvarčicu ću osataviti za kraj a to je predivna čestitka!

” Ljubav i osmijeh su najljepši pokloni.

Dijelite ljubav i poklonite osmijeh svaki dan.

Vjerujte i nadajte se, i sve će biti ljepše.”

Nadam se da vam se sviđa ovaj kratki pregled paketića i ujedno koristim priliku da vam u svoje ime i u ime kompanije Avon čestitam Novu godinu i poželim sve najljepše u 2018.oj!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *