Essence matt matt matt #02 #07

Ćao ekipa 🙌
Jučer dok sam se spremala i tražila ruž koji će upotpuniti moj make up, krajičkom oka sam ugledala ova dva ljepotana koji su stajali na dnu police sa ruževima. Zašto? Na ovo pitanje ne mogu dati odgovor jer jednostavno ne znam zašto sam ih tako nepravedno zapostavila.
 Naime riječ je o Essence matt matt matt ruževima u nijansama 02 i 07. U asortimanu se nalazi još šest nijansi (tri nude, dvije crvene, dvije ljubičaste i jedna roza nijansa).

Ruževi se lagano nanose i unatoč tome što su mat imaju kremastu teksturu. Ne suše se u potpunosti, samim tim ne isušuju usne, ugodni su za nošenje. Miris im je slatkast što meni u potpunosti odgovara 😋, no ne zadržava se pretjerano dugo. Imaju relativno dobru postojanost, nešto kraću od tekućih mat ruževa za šta je kriva kremasta tekstura. Sa usana nestaju ravnomjerno, piće će preživjeti ali jelo i ne baš.

Cijena: 4.85 KM
Proizvod sadrži 3.8 grama
Ambalaža je plastična, mat poklopac u boji ruža te srebreno sjajna osnova. Ruževi se lagano odvrću a pri zatvaranju poklopca čuje se klik tako da se sigurno neće otvoriti prilikom nošenja u torbici.

Perfect Match je nude nijansa, na usnama varira od bež pa sve do roze u zavisnosti od podtona kože osobe koja ga nosi. Savršena nijansa za svaki dan. 😍
Purple Power je preeedivna ljubičasta nijasa sa nekim crveno-bordo tonovima. Ako mene pitate, idealna nijansa za jesenske i nadolazeće zimske dane. 
07 je nešto trajniji na usnama jer ostavlja blagi stain no i jedna i druga nijansa imaju neki mauve podton što ja obožavam. 😊
02 Perfect Match
07 Purple Power
Swatch

Kako vam se dopadaju ruževi, da li ste ih već isprobali? Koji je vaš najdraži mat ruž?
*PR proizvodi

11 odgovora na “Essence matt matt matt #02 #07”

  1. Sviđaju mi se ovi ruževi, nisu nešto postojani ali meni je većinom tako sa Essence ruževima. Imam nijanse 02 i 03. Inače su mi najdraži mat ruževi od Golden rose-a, a mat tekući od Make up factory-a.
    Iva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *